Woonverzekering Spierdijk Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €4,60 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Spierdijk. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle erkende verzekeraars waaronder Ditzo en nowGo die schade veroorzaakt door water, storm, brand, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Spierdijk juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door water, diefstal, storm, brand, inbraak. Je kunt dan denken aan een stukke koelkast. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als computers en hobby-artikelen? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Spierdijk? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders kiezen voor een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Generali of Nederlanden van Nu werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Sijbekarspel verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-spierdijk


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Koggenland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuur zijn gedekt. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. stormschade en vandalisme. Dankzij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of een omgevallen lamp? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Schade van jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Spierdijk kan ook jou overkomen. Openwrikken of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval en een kapot aquarium. Het gevolg kan zijn een onbruikbare koelkast. Normaliter wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door een kapotte goot. Veelal gaat het om schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een hoger eigen risico oplopend tot €350.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Spierdijk
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Op deze pagina vind je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw woning in Spierdijk moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Spierdijk

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Spierdijk aanvullen met verschillende praktische aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder bekijk jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Putten afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezede moeite. Deze nieuwe modulebetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: spiegels, aquaria of smartphones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon & een kinderwagen. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Spierdijk

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een gebroken ruit en ook ambulancevervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag van €1.350.000 tot wel €4.850.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,20 per maand. Bekijk ook EAG Assuradeuren.

Rechtsbijstandverzekering Spierdijk
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan geschil met school van de kinderen of conflicten over huur. Dan is het prettig dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden allerlei modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een bank)
 • Module werk (bijv. problemen op het werk)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (startend vanaf €26,40 oplopend tot €36,55 p/maand in juli 2024). De premie komt tot stand door de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Spierdijk online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?