Woonverzekering Wijlre Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,10 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze pagina vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Wijlre. Het concept woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle erkende aanbieders als Ditzo en Univé die schade veroorzaakt door water, vandalisme, inbraak, bliksem verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Wijlre juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld diefstal, storm, vandalisme, brand, water. Dit kan bijv. gaan om een gestolen computer. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als kapstok en barbecue? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Wijlre? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. Vaak doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In jouw verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aegon + Nederlanden van Nu faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Wehe-den Hoorn verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-wijlre


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Gulpen-Wittem? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als de carport zijn inbegrepen. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Alle grote hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door storm en ontploffing. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Wijlre kan ook bij jou thuis gebeuren. Gaatjes boren of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade door inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen loopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Extreme regenval en een kapotte leiding. Het gevolg kan zijn onbruikbare apparatuur. Doorgaans worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de voorwaarden van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Je kunt denken aan een gescheurde muur. Veelal is het schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot circa €390.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Wijlre
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hierna vind je enkele handige tips. Verzeker jouw de woning in Wijlre moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Wijlre

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Wijlre complementeren met additionele interessante aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand vind jij praktische info (of bekijk woonverzekering Tytsjerk afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze mogelijke modulestaat garant in het geval je van schade aan de glazen. Let op: aquaria, spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Wel is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een laptop laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat & sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: misschien hebben jullie al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Wijlre

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan besmeurde meubels of kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.550.000 tot wel €4.700.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,65 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Nationale Nederlanden polis.

Rechtsbijstandverzekering Wijlre
De rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict met een webshop of ingevorderd rijbewijs. Dan is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden enkele opties.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. sociale wetgeving)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf circa €37,00 tot wel €35,00 p/maand in juni 2024). Het tarief hangt af van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Wijlre voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering