Woonverzekering Tytsjerk Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €4,60 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Dankzij de vergelijkingstool achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Tytsjerk. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle bekende verzekeraars zoals ABN AMRO en REAAL Verzekeringen die schade als gevolg van brand, vandalisme, storm, bliksem dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Tytsjerk april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld inbraak, storm, brand, diefstal, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een gestolen laptop. De definitie van inboedel is alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals serviesgoed of kampeeruitrusting? We onderscheiden een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Tytsjerk? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Ditzo en Verzekeruzelf.nl werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Teeffelen verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-tytsjerk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Tytsjerksteradiel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een volière zijn gedekt. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als storm vanaf windkracht 7 en plundering. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of vlam in de pan? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Tytsjerk kan ook jou gebeuren. De Flippermethode of Lock picking, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning loopt middels de opstal, en gestolen eigendommen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige regenval en het stukvriezen van CV-buizen. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare koelkast. Gewoonlijk wordt dit afgedekt d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. Doorgaans gaat het om schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoger eigen risico die oploopt tot €485.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Tytsjerk
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hieronder bekijk je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Tytsjerk zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Tytsjerk

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Tytsjerk completer maken met extra belangrijke aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina vind je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Scheulder afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen vaak interessant. Deze unieke dekkingverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Advies: aquaria, spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Natuurlijk is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een e-reader + gitaar. Let op oververzekering: dikwijls bezit jij al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Tytsjerk

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een gebroken ruit en ziekenhuiskosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen bieden een dekking beginnend bij €1.250.000 tot ruim €3.650.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,90 p/maand. Ga verder naar HEMA polis.

Rechtsbijstandverzekering Tytsjerk
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Denk aan een product dat je gekocht hebt of conflict over verzekering. Daarbij is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn verschillende opties.

 • Consument (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen & Werk (bijv. bij ontslag)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf €32,05 tot €26,70 per maand in april 2024). Het bedrag komt tot stand door het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Tytsjerk op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering