Woonverzekering Ritthem Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €8,25 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van onze vergelijker achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Ritthem. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle landelijke partijen als ANWB en OHRA die schade door o.a. brand, bliksem, vandalisme, water (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Ritthem mei 2024

Via een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door onder andere brand, diefstal, storm, vandalisme, water. Dit kan bijv. gaan om een stukke TV. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als haarden en schoenen? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Ritthem? Start à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aegon en Klaverblad bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Check ook: Posterholt verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-ritthem


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Vlissingen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door waterschade of roet. Dankzij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een oververhitte frituurpan? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Ritthem is altijd een risico. Insluipen of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt door diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning gaat met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Indirecte neerslag en een lek waterbed. Je kunt last krijgen van behang dat vervangen moet worden. Normaal gesproken worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw condities van de polis om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch ondervinden we een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Bijvoorbeeld door een kapotte schutting. Vaak resulteert het in schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot circa €615.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Ritthem
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hieronder bekijk je meer informatie. Verzeker à la minute het huis in Ritthem probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. grachtenpand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die in lijn zijn met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Ritthem

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Ritthem complementeren met additionele handige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop check jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Oeffelt afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze mogelijke polis betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zeeland). We spreken hier van bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat en sieraden. Waak voor oververzekering: misschien beschik je al over een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Ritthem

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft materiële schade en schade aan personen. Denk dan aan vlekken op kleding & smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten vergoeden bedragen beginnend bij €1.400.000 tot wel €3.800.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €2,90 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Huis In Eén Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Ritthem
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij bijstandsuitkering of als je iets overkomt in het verkeer. Dan wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit allerlei opties.

 • Consument & wonen (bijv. een webshop die niet levert)
 • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (denk aan geschil met een verzekeraar)

De premies schommelen enorm (beginnend bij €38,55 t/m €37,80 p/maand in mei 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het type verzekering, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Ritthem op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering