Woonverzekering Den Ham Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,80 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je verzekerd bent. Aan de hand van deze website achterhaal je de beste woonverzekering voor inwoners van Den Ham. Het concept woonverzekering is een pakket van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle landelijke aanbieders waaronder FBTO en Nationale Nederlanden die schade door bijvoorbeeld inbraak, brand, water, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Den Ham mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld storm, vandalisme, diefstal, brand, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een stukke TV. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als verlichting en tassen? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Den Ham? Open meteen onze vergelijker! In de regel doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Huis In Eén Verzekeringen + ZLM bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Daarlerveen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-den-ham


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Twenterand? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn gedekt. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Alle grote hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. stormschade en plundering. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een defect strijkapparaat? Brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Brandschade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Den Ham kan iedereen gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. Schade ten gevolge van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Omhoogkomend rioolwater of een kapot aquarium. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare apparatuur. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Download de voorwaarden van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door ontbrekende dakpannen. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot circa €650.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Den Ham
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hierna tref je enkele handige tips. Verzeker à la minute het huis in Den Ham eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Den Ham

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Den Ham nog persoonlijker maken met meerdere praktische aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna vind je handige details (of bezoek info over woonverzekering Bennebroek afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is dan geen gek idee. Deze additionele polis verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera en een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien beschik je al over een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Den Ham

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en letselschade. Je kunt denken aan een kapotte vaas + kosten van een ziekenhuis. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf €1.050.000 tot ruim €4.750.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,10 p/maand. Ga verder naar Nationale Nederlanden polis.

Rechtsbijstandverzekering Den Ham
De polis rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan schade die iemand bij jou veroorzaakt en conflict met een autodealer. Dan is het erg fijn wanneer je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden meerdere mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Module werk (bijv. problemen op het werk)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (vanaf zo’n €31,45 t/m €35,70 p/maand in mei 2024). Deze prijs komt tot stand door de modules, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Den Ham vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?