Woonverzekering Daarlerveen Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €8,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van onze vergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Daarlerveen. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle erkende verzekeraars als bijv. Aegon en Polis Direct die schade door bijvoorbeeld brand, storm, inbraak, water vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Daarlerveen april 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door inbraak, brand, storm, water, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een defecte computer. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals gordijnen of keukentafel? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Daarlerveen? Open à la minute’de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket tref je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als De Goudse of OHRA bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Check ook: Brielle verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-daarlerveen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Hellendoorn? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn afgedekt. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. De meeste hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) of olie. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of gaslekken? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Schade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Daarlerveen kan ook jou overkomen. Openwrikken of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost ten gevolge van inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak of een lekkende kraan. Typische schade is een kapotte vriezer. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd via de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de condities van de polis om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Een enkele keer ondergaan wij een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. In veel gevallen gaat het om schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €645.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Daarlerveen
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hieronder vind je bruikbare info. Verzeker meteen jouw woning in Daarlerveen moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor hoekwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die passen bij jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Daarlerveen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Daarlerveen completer maken met enkele handige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina tref jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Avenhorn afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen geen gek idee. Deze nieuwe verzekering staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: een mooie spiegel en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een vaas laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een tablet en jouw golfspullen. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht hebben jullie al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Daarlerveen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan personen. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank of medische kosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.250.000 tot ruim €3.900.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €2,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: ASR Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Daarlerveen
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict over adoptie & conflict met makelaar. Dan is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Module werk (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Module verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies fluctueren behoorlijk (beginnend bij €32,20 t/m €36,05 per maand in april 2024). Het bedrag komt tot stand door het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Daarlerveen voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering