Woonverzekering Balinge Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €6,60 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Via deze pagina stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Balinge. De woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke bedrijven zoals bijvoorbeeld BLG wonen en Reaal die schade door bijvoorbeeld storm, brand, inbraak, water (grotendeels) verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Balinge juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door inbraak, diefstal, water, vandalisme, brand. Denk bijvoorbeeld aan een defecte TV. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als vitrages en strijkbout? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Balinge? Begin direct met meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket vind je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als ASR Verzekeringen en Interpolis faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Amersfoort verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-balinge


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Midden-Drenthe? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn verzekerd. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schade als bliksem of rook. Meer zekerheid? Met een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Roken in huis of een defect strijkapparaat? Brand kan iedereen overkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Balinge is altijd een risico. Insluipen of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. De kostenpost door diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan de woninghandel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een kapotte wasmachine en het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte koelkast. Meestal wordt deze schade gedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Download de laatste polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Af en toe ondervinden we een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door een kapotte regengoot. Vaak gaat het om schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot wel €320.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Balinge
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina ontdek je meer informatie. Verzeker à la minute de woning in Balinge probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die rijmen met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Balinge

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Balinge aanvullen met een paar interessante aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop doorzoek jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Woerden afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval aan te raden. Deze additionele dekkingbetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: een mooie spiegel en smartphones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Wel wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een smartphone en gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb je al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Balinge

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een kapotte laptop en smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.250.000 tot wel €3.750.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,40 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: HEMA pakket.

Rechtsbijstandverzekering Balinge
De module rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict met een reisbureau en verkeersongeluk. Dan kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden allerlei opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies variëren significant (vanaf €28,00 tot wel €34,75 p/maand in juli 2024). Het tarief komt tot stand door het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Balinge online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering