Woonverzekering Scheulder Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van onze vergelijker achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Scheulder. De woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle grote maatschappijen zoals Bruns ten Brink en REAAL Verzekeringen die schade veroorzaakt door bliksem, water, inbraak, vandalisme vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Scheulder juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door vandalisme, brand, storm, water, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een defecte koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als radio en cv-ketel? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Scheulder? Begin direct met meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten nemen een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket vind je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Europeesche en London Verzekeringen verkopen eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Rolde verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-scheulder


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Eijsden-Margraten? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Veel hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als windstormen (vanaf windracht 7) en poging tot inbraak. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Binnen roken of een smerige schoorsteen? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Scheulder is altijd een risico. Kerntrekken of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost naar aanleiding van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan de woninghandel je af via de opstal, en gestolen spullen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Storm en het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is schade aan het dak. Meestal worden de kosten betaald via de inboedel/opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Denk maar aan een kapotte goot. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een behoorlijk eigen risico oplopend tot €310.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Scheulder
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hier bekijk je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw huis in Scheulder moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Scheulder

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Scheulder uitbreiden met diverse interessante aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop lees je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Oranje afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie de moeite. Deze nieuwe polis is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: spiegels, aquaria of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Check in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een vaas laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). We spreken hier van eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een filmcamera en jouw golfspullen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs heb je al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Scheulder

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet of fysiotherapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten verzekeren een bedrag van €1.150.000 tot €4.000.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,60 p/maand. Ga verder naar Centraal Beheer polis.

Rechtsbijstandverzekering Scheulder
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan een product dat je gekocht hebt of conflict over aankoop auto. Dan is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Module verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (beginnend bij €27,65 tot wel €33,20 per maand in juli 2024). Het tarief hangt af van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Scheulder afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering