Woonverzekering Oranje Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €6,85 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze pagina vind je de beste woonverzekering voor bewoners van Oranje. De woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle populaire aanbieders zoals bijvoorbeeld De Goudse en Unigarant die schade zoals bliksem, water, inbraak, storm afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Oranje april 2024

Middels de inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou o.a. vandalisme, water, diefstal, brand, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een kapotte TV. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als wandversiering en warmtepomp? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Oranje? Begin direct met direct de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders nemen een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket vind je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel is dit alles te combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals ANWB + ZLM bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Oisterwijk verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oranje


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Midden-Drenthe? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Bekende hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als blikseminslag of diefstal. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of brand in de schoorsteen? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Oranje kan ook jou overkomen. Flipperen of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade naar aanleiding van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning regel je via de opstal, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een hoosbui en gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is opbollend laminaat. In veel gevallen worden de kosten betaald met jouw inboedel/opstalverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in het metselwerk. In veel gevallen betreft het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €655.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Oranje
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hier bekijk je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw huis in Oranje eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld hoekwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die aansluiten op jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Oranje

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Oranje completer maken met een paar interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna vind jij aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Millingen aan de Rijn afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval het overwegen waard. Deze additionele verzekering betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: zaken als een aquarium of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera + gitaar. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb je al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Oranje

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een onbruikbare bank en ook smartengeld. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.450.000 tot ruim €2.850.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €2,80 (betaling per maand). Wellicht interessant: Allianz polis.

Rechtsbijstandverzekering Oranje
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan problemen op het werk & conflict bij aankoop huis. Daarbij is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan grofweg 4 modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Module werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf €37,55 oplopend tot €38,70 per maand in april 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het type verzekering, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Oranje afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering