Woonverzekering Millingen aan de Rijn Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €6,30 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via onze vergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Millingen aan de Rijn. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle bekende aanbieders zoals FBTO en REAAL Verzekeringen die schade als gevolg van water, storm, inbraak, vandalisme afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Millingen aan de Rijn mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou onder andere inbraak, water, vandalisme, brand, diefstal. Je kunt dan denken aan een defecte TV. Onder inboedel verstaan we alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als spiegels of koffers? Er zijn in de basis 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Millingen aan de Rijn? Start meteen met à la minute’onze vergelijker! Vaak werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zie je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering. Bedrijven zoals Huis In Eén Verzekeringen en InShared verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Margraten verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-millingen-aan-de-rijn


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Millingen aan de Rijn? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn inbegrepen. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. stormschade of brandblussing. Dankzij een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of gaslekken? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Millingen aan de Rijn is altijd een risico. De Flippermethode of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. Schade naar aanleiding van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning loopt via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak of een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare koelkast. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd met jouw inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot dak. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico die oploopt tot €340.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Millingen aan de Rijn
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hier stuit je op meer informatie. Verzeker direct het huis in Millingen aan de Rijn probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die matchen met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Millingen aan de Rijn

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Millingen aan de Rijn completer maken met een paar praktische aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand vind je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Koudum afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze additionele verzekering verzekert bij gebroken glas. Opmerking: spiegels en tablets tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis dekt een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een laptop laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon en kleding. Je bent al gauw oververzekerd: misschien beschik je al over een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Millingen aan de Rijn

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schades van producten en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een gebroken ruit en ook geneesmiddelen. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.100.000 tot zo’n €3.800.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,55 (betaling per maand). Wellicht interessant: SNS pakket.

Rechtsbijstandverzekering Millingen aan de Rijn
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij erfrechtgeschillen en conflict over pensioenuitkeringen. Hierbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden enkele modules.

 • Consument (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Module verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf €33,00 tot €34,15 p/maand in mei 2024). De premie wordt gebaseerd op de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Millingen aan de Rijn vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering