Woonverzekering Margraten Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €9,20 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij deze website tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Margraten. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen zoals BLG wonen en OHRA die schade veroorzaakt door bliksem, inbraak, brand, vandalisme dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Margraten maart 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door o.a. diefstal, water, vandalisme, brand, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan schade aan meubels. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als kachelsverwarmingsapparatuur en haarföhn? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Margraten? Start meteen de vergelijkingstool. In de regel werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Ditzo of SNS werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Linschoten verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-margraten


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Eijsden-Margraten? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn inclusief. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schadeposten als storm en schade door regen. Via een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een oververhitte elektrische deken? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Brandschade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Margraten kan ook jou overkomen. De Roemeense methode of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt vanwege inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning handel je af met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Indirecte neerslag of een kapotte kit voeg. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare wasmachine. In de regel worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Denk maar aan een kapotte goot. Doorgaans is het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot wel €515.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Margraten
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Onderstaand vind je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw woning in Margraten eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Margraten

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Margraten completer maken met diverse praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina bekijk je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Kamperland afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval geen gek idee. Deze mogelijke polis verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Let op: zaken als een aquarium of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een laptop of kleding. Waak voor oververzekering: dikwijls bezit jij al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Margraten

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer of ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen variërend van €1.250.000 oplopend tot €2.950.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €3,00 (per maand). Check ook De Goudse afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Margraten
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met bedrijven & ingevorderd rijbewijs. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit enkele modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Woonconflicten (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (denk aan verkeersongeluk)

De premies verschillen enorm (vanaf zo’n €25,20 t/m €37,00 per maand in maart 2024). Deze prijs hangt af van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Margraten online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering