Woonverzekering Linschoten Opstal- en inboedelverzekering, al voor €5,10 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Via onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor jouw huis in Linschoten. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle erkende partijen als Aon Direct en Univé die schade veroorzaakt door brand, storm, vandalisme, bliksem vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Linschoten april 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou bijv. brand, inbraak, vandalisme, water, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als afwasmachine en sportuitrusting? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Linschoten? Gebruik hiervoor direct onze vergelijker! In de regel doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten nemen een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket zie je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals ASR Verzekeringen en London Verzekeringen zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Langerak verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-linschoten


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Montfoort? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn inbegrepen. Hierdoor zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Alle grote hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door blikseminslag en rook. Dankzij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een smerige schoorsteen? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Linschoten kan ook bij jou thuis gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis regel je via de opstal, en gestolen bezittingen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag en Een lekkende vaatwasser. Typische schade is defecte apparatuur. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zelden ondervinden we een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte dakpannen. Veelal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een hoog eigen risico oplopend tot €400.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Linschoten
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hier stuit je op een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog de woning in Linschoten gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Linschoten

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Linschoten complementeren met meerdere interessante aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Horst afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is dan vaak interessant. Deze mogelijke polis verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: spiegels, aquaria of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Utrecht). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een e-reader en een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: misschien bezit jij al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Linschoten

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en letselschade. Onder andere een vlek in de vloer en kosten van een ziekenhuis. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag van €1.350.000 tot ruim €3.750.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,85 (betaling per maand). Wellicht interessant: Glasverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Linschoten
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. bij ontslag en conflict met makelaar. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan meerdere varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een autodealer)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (beginnend bij €28,45 oplopend tot €37,60 p/maand in april 2024). Het bedrag komt tot stand door de modules, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Linschoten voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?