Woonverzekering Haler Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €7,30 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze pagina vind je de beste woonverzekering voor jouw woning in Haler. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle erkende maatschappijen als Generali en InShared die schade als gevolg van storm, inbraak, brand, water (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Haler juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is onder andere storm, inbraak, brand, water, diefstal. Dit kan bijv. gaan om schade aan kleding. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als tv of wasdroger? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Haler? Start à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket vind je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Delta Lloyd of London Verzekeringen hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Gilze verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-haler


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Leudal? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn gedekt. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Bekende hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten n.a.v. bliksem en olie. In het geval van een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een defecte magnetron? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade van jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Haler kan zomaar gebeuren. Kerntrekken of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan jouw huis wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een kapotte wasmachine / gesprongen leidingen. Je kunt last krijgen van hemelwater schade. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we in Nederland een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn losse dakpannen. In veel gevallen gaat het om schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot wel €450.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Haler
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hierna vind je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw onderkomen in Haler probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor herenhuis). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle polissen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Haler

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Haler uitbreiden met verschillende belangrijke aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina doorzoek je handige info (of bekijk woonverzekering Ede afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze mogelijke modulestaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: spiegels en iPads tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt een breed scale aan schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • U laat iets waardevols vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een fotocamera & jouw golfspullen. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls hebben jullie al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Haler

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan spullen en persoonlijk letsel. Denk dan aan behang dat moet worden vervangen en ook ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Polissen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.400.000 tot wel €3.100.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €2,50 (betaling per maand). Wellicht interessant: London Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Haler
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Denk aan medische fout of conflict na autoschade. Dan wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De maandelijkse premies variëren significant (startend vanaf €25,90 tot wel €24,70 per maand in juli 2024). Het tarief komt tot stand door het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Haler op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering