Woonverzekering Kalenberg Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €9,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Dankzij de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Kalenberg. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle erkende bedrijven zoals Ditzo en Turien en Co die schade door bijvoorbeeld vandalisme, diefstal of storm afdekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Kalenberg juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld storm, vandalisme, diefstal, water, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen computer. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als boeken of toiletartikelen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Kalenberg? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als Ditzo en Interpolis hanteren zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Hoornsterzwaag verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-kalenberg


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Steenwijkerland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast en schade door regen. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of spelen met vuur? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Kalenberg is niet leuk, maar kan gebeuren. De gaatjesboormethode of een deur forceren, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt vanwege inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater en het stukvriezen van CV-buizen. Het gevolg kan zijn schade aan de vloer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel/opstalverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Je kunt denken aan schade aan het dak. Doorgaans is het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot circa €650.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Kalenberg
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hieronder vind je een handig stappenplan. Verzeker jouw de woning in Kalenberg eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die passen bij jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Kalenberg

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt de woonverzekering in Kalenberg uitbreiden met diverse handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop doorzoek jij handige specificaties (of check details over woonverzekering Handel afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan het overwegen waard. Deze additionele verzekering staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een fotocamera + een kinderwagen. Waak voor oververzekering: misschien bezit jij al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Kalenberg

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte vaas + kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een dekking van €950.000 tot wel €4.850.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €2,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: ABN AMRO afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kalenberg
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Je moet dan denken aan sociale wetgeving & ingevorderd rijbewijs. Daarbij is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit allerlei modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer-module (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies zijn zeer wisselend (beginnend bij €30,80 oplopend tot €33,00 per maand in juli 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de modules, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Kalenberg afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering