Woonverzekering Gilze Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €3,80 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Via de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Gilze. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle populaire maatschappijen zoals Bruns ten Brink en nowGo die schade door o.a. water, bliksem, storm, brand dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Gilze juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door bijv. brand, diefstal, inbraak, water, storm. Denk bijvoorbeeld aan een beschadigde vloer. De definitie van inboedel is alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als televisie of salontafel? We onderscheiden een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Gilze? Begin direct met à la minute’onze vergelijker! In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders nemen een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket tref je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Centraal Beheer en REAAL Verzekeringen werken met eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Fochteloo verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-gilze


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Gilze en Rijen? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn verzekerd. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Veel van de hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Via een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door hagelschade of vandalisme. In het geval van een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een gevallen strijkbout? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Gilze kan ook jou gebeuren. Insluipen of Lock picking, er zijn allerlei opties. Schade ten gevolge van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis wordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen bezittingen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een kapotte wasmachine en lekkage van leidingsystemen. Het gevolg kan zijn een vloer die hersteld moet worden. In veel gevallen wordt deze schade gedekt middels de opstal/inboedelverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte gevel. Veelal is het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoog eigen risico die oploopt tot €275.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Gilze
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hier bekijk je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw huis in Gilze eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Gilze

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Gilze nog persoonlijker maken met enkele handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina check jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Dinteloord afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan aan te raden. Deze extra moduleis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: zaken als een aquarium of smartphones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een laptop + een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb je al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Gilze

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: besmeurde meubels en medische kosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.000.000 oplopend tot €4.000.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €2,55 (betaling per maand). Wellicht interessant: Europeesche dekking.

Rechtsbijstandverzekering Gilze
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een ziekenhuis of conflict met een automobilist. Daarbij is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan een aantal verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met de gemeente)
 • Werk & Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (denk aan conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf circa €27,75 t/m €38,65 per maand in juli 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Gilze op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?