Woonverzekering Uitwellingerga Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €9,05 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze pagina tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Uitwellingerga. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle bekende verzekeraars als bijv. ANWB en ING die schade veroorzaakt door vandalisme, storm, bliksem, brand dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Uitwellingerga juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door o.a. vandalisme, inbraak, water, diefstal, storm. Dit kan bijv. gaan om een defecte laptop. Onder inboedel verstaan we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals cd’s of iPhone? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Uitwellingerga? Start à la minute’de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als EAG Assuradeuren + Reaal zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Terhole verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Online schade melden

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-uitwellingerga


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Súdwest-Fryslân? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn gedekt. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Met behulp van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als schade door storm of schade door regen. In het geval van een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of keukenbrand? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Uitwellingerga kan ook bij jou thuis gebeuren. Insluipen of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade n.a.v. inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woninggaat met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot of het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt last krijgen van een ondergelopen kelder. Normaliter wordt deze schade gedekt middels de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte regengoot. Meestal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot circa €465.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Uitwellingerga
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hierna ontdek je een aantal stappen. Verzeker jouw de woning in Uitwellingerga gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Uitwellingerga

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: jij mag de woonverzekering in Uitwellingerga completer maken met additionele handige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna check jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Schoondijke afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval aan te raden. Deze mogelijke polis is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: een mooie spiegel en iPads zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een tablet + drumstel. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Uitwellingerga

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een vlek op een meubel en ook geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.500.000 oplopend tot €4.300.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is er al vanaf €2,65 per maand. Bekijk ook REAAL Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Uitwellingerga
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. conflict met een ziekenhuis of verhalen van schade. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (startend vanaf €32,35 t/m €29,20 per maand in juni 2024). De premie vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Uitwellingerga vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering