Woonverzekering Schoondijke Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €5,40 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Schoondijke. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke aanbieders zoals bijvoorbeeld Allsecur en Verzekeruzelf.nl die schade veroorzaakt door storm, vandalisme, water, inbraak dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Schoondijke april 2024

Via een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is o.a. storm, brand, inbraak, vandalisme, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als platenspeler of centrifuge? Op dit gebied zijn er 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Schoondijke? Start meteen met à la minute’de verzekeringsvergelijker. In de regel doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Aegon en Turien en Co hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Rucphen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-schoondijke


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Sluis? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de carport zijn afgedekt. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Alle grote hypotheken verplichten deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en omvallen van bomen. In het geval van een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een defect strijkapparaat? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Schoondijke is altijd een risico. De takjesmethode of sloten hacken, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade n.a.v. diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis wordt afgehandeld via de opstal, en gestolen bezittingen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak of Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. In veel gevallen wordt dit afgedekt d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw condities van de polis en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Maar zelden hebben we in Nederland een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in het metselwerk. In veel gevallen betreft het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een verhoogd eigen risico oplopend tot €425.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Schoondijke
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Onderstaand bekijk je meer informatie. Verzeker à la minute het huis in Schoondijke zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld hoekwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Schoondijke

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag de woonverzekering in Schoondijke nog persoonlijker maken met meerdere interessante aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop doorzoek jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Oud Gastel afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is dan geen gek idee. Deze additionele modulestaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: een mooie spiegel en iPads worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Check in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zeeland). Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een mobiele telefoon + een rollator. Waak voor oververzekering: dikwijls beschik je al over een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Schoondijke

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en letselschade. Voorbeelden zijn krassen op de auto + therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan jou bij van €1.400.000 tot ruim €4.200.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,85 (betaling per maand). Wellicht interessant: Klaverblad polis.

Rechtsbijstandverzekering Schoondijke
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict over erkenning van kinderen & afgenomen rijbewijs. Hierbij is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. verkeersongeluk)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf €25,20 oplopend tot €27,20 per maand in april 2024). De prijs hangt af van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Schoondijke voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering