Woonverzekering Vaassen Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €3,75 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Vaassen. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle bekende verzekeraars zoals Centraal Beheer en Independer die schade veroorzaakt door water, bliksem, storm, inbraak dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Vaassen juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door onder andere brand, vandalisme, water, inbraak, storm. Denk bijvoorbeeld aan een defecte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als spiegels of audiovisuele apparatuur? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Vaassen? Start meteen met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Avéro Achmea + London Verzekeringen hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Tholen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-vaassen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Epe? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Alle grote hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. hagelschade en roet. In het geval van een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een kapotte koelkast? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een inbraak in Vaassen kan zomaar gebeuren. De Bulgaarse methode of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade vanwege diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan de woninggaat met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een defecte wasmachine en het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt last krijgen van schade aan het dak. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zelden ondergaan wij een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een gescheurde muur. Doorgaans betreft het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot circa €655.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Vaassen
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Onderstaand tref je bruikbare info. Verzeker jouw het huis in Vaassen moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die rijmen met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Vaassen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Vaassen nog persoonlijker maken met diverse handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna vind je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Sevenum afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze mogelijke zekerheid is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: aquaria, spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert een breed scale aan schades. Dus ook schades van eigen hand. Uiteraard is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een spelcomputer & viool. Waak voor oververzekering: mogelijk bezit jij al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Vaassen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een onbruikbare bank en kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen variërend van €900.000 tot €4.400.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,60 (per maand). Check ook ASR Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Vaassen
De module rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij tuchtzaken en conflict met een automobilist. Dan kan het prettig zijn dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies zijn zeer wisselend (vanaf circa €27,75 tot en met €28,10 p/maand in juli 2024). De premie vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Vaassen afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering