Woonverzekering Tholen Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €8,95 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Via deze website vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Tholen. Een woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle landelijke bedrijven zoals bijvoorbeeld De Goudse en Interpolis die schade door o.a. brand, bliksem, water, inbraak verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Tholen juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld vandalisme, water, brand, inbraak, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan de keuken. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als glaswerk en bank? Op dit gebied zijn er 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Tholen? Start meteen met meteen onze vergelijker! Meer en meer doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen gaan voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket vind je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals ABN AMRO en ING hanteren deze pakket verzekeringen. Check ook: Stellendam verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-tholen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Tholen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn inclusief. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als hagelschade of diefstal. Bij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Binnen roken of keukenbrand? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Tholen kan iedereen gebeuren. Openwrikken of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade ten gevolge van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan jouw huis regel je met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag en lekkage van leidingsystemen. Het gevolg kan zijn een ondergelopen kelder. Meestal wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de condities van de polis om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Soms ondervinden we een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn missende dakpannen. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoger eigen risico tot circa €430.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Tholen
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Op deze pagina bekijk je enkele handige tips. Verzeker direct jouw woning in Tholen probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Tholen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Tholen uitbreiden met diverse handige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering s-Heer Abtskerke afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze mogelijke moduleis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: spiegels, aquaria of iPhones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Lees het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zeeland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een fotocamera en sieraden. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb je al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Tholen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan personen. Voorbeelden zijn vlekken op kleding + smartengeld. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.500.000 tot wel €3.500.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,20 per maand. Bekijk ook Klaverblad pakket.

Rechtsbijstandverzekering Tholen
De rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld arbeidsconflicten en conflict met de buren. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden een aantal verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Werk (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (denk aan conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (vanaf €37,90 tot en met €25,45 p/maand in juli 2024). De prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Tholen afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?