Woonverzekering s-Heer Abtskerke Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,65 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze pagina stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van s-Heer Abtskerke. Jouw woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle grote partijen als Avéro Achmea en Zelf die schade veroorzaakt door water, storm, inbraak, brand dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in s-Heer Abtskerke mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door onder andere inbraak, water, brand, storm, vandalisme. Je kunt dan denken aan schade aan meubels. Met inboedel bedoelen we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Zaken die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op spullen als kookboeken en wasmachine? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering s-Heer Abtskerke? Start meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In jouw verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel kan je dit combineren met motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ASR Verzekeringen en Polis Direct werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Reuver verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-s-heer-abtskerke


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Borsele? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn inclusief. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. De meeste hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als storm en schade door regen. Dankzij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een kapotte koelkast? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in s-Heer Abtskerke kan ook jou gebeuren. Kerntrekken of sloten hacken, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade vanwege inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning handel je af via de opstal, en gestolen eigendommen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Indirecte neerslag / loslatende kit. Een mogelijke schadepost is een ondergelopen kelder. In veel gevallen wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw laatste polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zo nu en dan ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Je kunt denken aan kapotte dakpannen. Doorgaans is het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot circa €560.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in s-Heer Abtskerke
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hierna vind je meer informatie. Verzeker meteen het huis in s-Heer Abtskerke zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in s-Heer Abtskerke

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: je kunt jouw woonverzekering in s-Heer Abtskerke uitbreiden met additionele nuttige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina bekijk jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Oostburg afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze unieke zekerheid staat garant bij gebroken glas. Voorwaarden: spiegels, aquaria of smartphones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades. Dus ook schades van eigen hand. Uiteraard is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zeeland). Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een tablet & een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb jij ook een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in s-Heer Abtskerke

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan krassen op de auto of het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.450.000 tot wel €2.950.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,35 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Europeesche pakket.

Rechtsbijstandverzekering s-Heer Abtskerke
De rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan tuchtzaken en geschil met een verzekeraar. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 opties.

 • Consument & wonen (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Woonconflicten (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (denk aan conflict over reparatie auto)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €38,50 tot en met €33,65 per maand in mei 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering s-Heer Abtskerke afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering