Woonverzekering Drempt Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,25 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Drempt. De woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle populaire verzekeraars als Aegon en Reaal die schade zoals vandalisme, brand, bliksem, storm afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Drempt juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijv. brand, vandalisme, diefstal, water, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan de keuken. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als televisie en tuingereedschap? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Drempt? Start meteen met à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket tref je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allsecur of Nederlanden van Nu hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Dedemsvaart verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-drempt


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Bronckhorst? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn inbegrepen. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door schade door storm of roet. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een schoorsteenbrand? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Drempt kan iedereen gebeuren. Openwrikken of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost ten gevolge van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningregel je via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag of gesprongen leidingen. Het gevolg kan zijn onbruikbare meubels. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd met jouw inboedel- of opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zo nu en dan ondergaan wij een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een gescheurde muur. Meestal is het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot circa €275.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Drempt
Direct een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hieronder stuit je op een aantal stappen. Verzeker meteen jouw woning in Drempt gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die rijmen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Drempt

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Advies: je kunt de woonverzekering in Drempt uitbreiden met een paar nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina vind je handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Blesdijke afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen geen gek idee. Deze extra dekkingstaat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: aquaria, spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan filmapparatuur & een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: mogelijk beschik je al over een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Drempt

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan personen. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur & kosten van een ziekenhuis. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een dekking vanaf €1.500.000 tot zo’n €4.400.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,45 per maand. Bekijk ook REAAL Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Drempt
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Je moet dan denken aan geschillen binnen de familie en geschillen met de buren. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (beginnend bij €37,45 tot en met €38,55 per maand in juni 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Drempt vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?