Woonverzekering Oldekerk Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,15 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van onze vergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Oldekerk. Jouw woonverzekering is een pakket van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle bekende verzekeraars als Allsecur en nowGo die schade door bijvoorbeeld vandalisme, bliksem, inbraak, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Oldekerk mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is onder andere water, inbraak, storm, diefstal, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een gestolen computer. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals kristal en koffers? We onderscheiden 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Oldekerk? Start meteen met vandaag nog de vergelijkingstool. Vaak doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals De Goudse of SNS werken met deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Nijeveen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-oldekerk


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Grootegast? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als aanrijding of aanvaring en schade door regen. Meer zekerheid? Met een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een oververhitte frituurpan? Brand kan iedereen overkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Oldekerk kan zomaar gebeuren. Openwrikken of hengelen, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval en bevroren leidingen. Het gevolg kan zijn een vloer die hersteld moet worden. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. beschadigde gevel. Veelal is het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot om en nabij de €400.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Oldekerk
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Op deze pagina tref je een aantal stappen. Verzeker jouw de woning in Oldekerk zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die rijmen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Oldekerk

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Oldekerk aanvullen met verschillende praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Markelo afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze additionele zekerheid betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: aquaria, spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). We spreken hier van attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat en viool. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk bezit jij al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Oldekerk

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan personen. Onder andere een kapotte vaas + kosten van een arts. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.400.000 tot wel €3.600.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,90 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Nederlanden van Nu afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Oldekerk
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict over erkenning van kinderen of bij aankoop van een huis. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 varianten.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Module werk (bijv. pensioenen)
 • Wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een automobilist)

De premies verschillen nogal (vanaf €38,50 tot €26,90 per maand in mei 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de modules, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Oldekerk voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?