Woonverzekering Markelo Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Aan de hand van de vergelijkingstool vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Markelo. Jouw woonverzekering is een pakket van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle erkende aanbieders als Avéro Achmea en Verzekeruzelf.nl die schade door o.a. vandalisme, brand, storm, bliksem verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Markelo juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door vandalisme, storm, water, brand, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan schade aan computers. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als tafelbestek of barbecue? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Markelo? Start meteen met à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten gaan voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket tref je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aegon + OHRA bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Lochem verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-markelo


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Hof van Twente? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn gedekt. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Veel van de hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en diefstal. Bij een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of vlam in de pan? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Schade van jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Markelo kan ook jou overkomen. De Bulgaarse methode of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis handel je af via de opstal, en ontvreemde spullen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval en een kapotte leiding. Je kunt dan denken aan schade als defecte apparatuur. Meestal worden de kosten betaald via de opstal- of inboedelverzekering. Open de condities van de polis om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe ondergaan wij een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot dak. Doorgaans is het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot circa €590.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Markelo
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Onderstaand tref je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw onderkomen in Markelo eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Markelo

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Markelo aanvullen met een aantal interessante aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna bekijk je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Kattendijke afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan aan te raden. Deze nieuwe dekkingstaat je bij bij gebroken glas. Tip: spiegels, aquaria of tablets tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Wel wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon en sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk hebben jullie al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Markelo

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en letselschade. Denk dan aan een kapotte tablet & kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen variërend van €1.400.000 tot ruim €3.650.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,10 (betaling per maand). Wellicht interessant: Huis In Eén Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Markelo
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflicten consumentenaankopen en conflict met makelaar. Dan wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan meerdere varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomensconflicten (bijv. bijstandsuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Module verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies schommelen enorm (vanaf circa €36,30 t/m €37,35 p/maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Markelo online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering