Woonverzekering Blesdijke Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,20 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze website vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Blesdijke. De woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle populaire verzekeraars als bijv. Generali en Univé die schade als gevolg van vandalisme, water, inbraak, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Blesdijke mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door inbraak, vandalisme, diefstal, water, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan muziekinstrumenten. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals glas- en aardewerk of hobby-artikelen? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Blesdijke? Gebruik hiervoor à la minute’onze vergelijker! In de regel gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aegon of ZLM werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Beers NB verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-blesdijke


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Weststellingwerf? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn inbegrepen. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als schade door wateroverlast en olie. Meer zekerheid? Met een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een gevallen strijkbout? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een huisbraak in Blesdijke kan iedereen gebeuren. De takjesmethode of de babbeltruc, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt door een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning gaat met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Storm / Een defecte vaatwasmachine. Typische schade is defecte apparatuur. Normaal gesproken wordt dit afgedekt d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Download de voorwaarden van de polis om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Bijvoorbeeld door beschadigde gevel. Meestal gaat het om schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €465.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Blesdijke
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Op deze pagina stuit je op meer informatie. Verzeker direct jouw woning in Blesdijke zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die matchen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Blesdijke

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Blesdijke uitbreiden met diverse nuttige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop lees je nuttige info (of bekijk woonverzekering Zutphen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen aan te raden. Deze additionele moduleis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: zaken als een aquarium of iPads zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • De iPad laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). We spreken hier van spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een e-reader of een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb je al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Blesdijke

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en letselschade. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank + ziekenhuiskosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen staan jou bij variërend van €1.150.000 tot €2.950.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,00 (per maand). Check ook Klaverblad dekking.

Rechtsbijstandverzekering Blesdijke
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan ontslag en verhalen van schade. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Werk & Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf €27,90 tot €36,45 per maand in mei 2024). De prijs komt tot stand door de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Blesdijke online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering