Woonverzekering Pernis Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €9,25 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Pernis. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen waaronder ABN AMRO en ZLM die schade door o.a. storm, inbraak, bliksem, water vergoeden.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Pernis mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door inbraak, brand, vandalisme, diefstal, storm. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte laptop. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals boeken en dassen? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Pernis? Start meteen onze vergelijker! Meer en meer gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen gaan voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Generali en Unigarant bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Oterleek verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-pernis


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Rotterdam? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn inbegrepen. Hierdoor wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten n.a.v. schade door wateroverlast en schade door regen. Dankzij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een smerige schoorsteen? Brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Pernis kan ook bij jou thuis gebeuren. Kerntrekken of een deur forceren, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade n.a.v. een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkend dag en een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn een onbruikbare vriezer. Doorgaans wordt deze schade gedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we in Nederland een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. lekkage. Doorgaans is het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €645.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Pernis
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Onderstaand stuit je op een aantal stappen. Verzeker direct jouw onderkomen in Pernis moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (bijv. hoekwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die matchen met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Pernis

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Pernis uitbreiden met diverse belangrijke aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop lees jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Nieuwe-Tonge afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze unieke modulebetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dus ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een fotocamera + een gehoorapparaat. Let op oververzekering: dikwijls bezit jij al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Pernis

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een kapotte telefoon en ook ambulancevervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen vergoeden bedragen van €1.500.000 oplopend tot €2.950.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,00 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Reaal dekking.

Rechtsbijstandverzekering Pernis
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Denk aan conflict met een webshop & geschil m.b.t. pensioen. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan meerdere pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. sociale wetgeving)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (startend vanaf €30,00 t/m €28,25 per maand in mei 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Pernis voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering