Woonverzekering Oterleek Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,45 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Via de vergelijkingstool stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Oterleek. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle populaire partijen als Allianz en Turien en Co die schade veroorzaakt door storm, bliksem, vandalisme, inbraak dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Oterleek juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld water, diefstal, inbraak, vandalisme, brand. Je moet dan denken aan bijv. een defecte koelkast. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals aquarium en overhemden? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Oterleek? Start meteen met direct de verzekeringsvergelijker. Meestal doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens kiezen voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bruns ten Brink en Nederlanden van Nu zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Check ook: Oldelamer verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oterleek


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Schermer? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn afgedekt. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door blikseminslag en olie. Bij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een kapotte koelkast? Brand in huis kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Oterleek kan ook jou overkomen. De Flippermethode of sloten hacken, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost ten gevolge van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning loopt middels de opstal, en gestolen eigendommen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een overstroming of een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van kapotte apparatuur. Doorgaans wordt deze schade gedekt door de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Denk maar aan missende dakpannen. Vaak betreft het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoog eigen risico tot circa €495.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Oterleek
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Onderstaand stuit je op enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw huis in Oterleek probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld twee-onder-een-kapwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Oterleek

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: jij mag de woonverzekering in Oterleek uitbreiden met additionele nuttige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna lees je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Molenaarsgraaf afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval het overwegen waard. Deze additionele zekerheid staat garant bij gebroken glas. Tip: spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Lees je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat + viool. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb je al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Oterleek

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan personen. Denk dan aan een vlek op een meubel en ook fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag beginnend bij €1.550.000 tot wel €2.700.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €4,10 p/maand. Ga verder naar Centraal Beheer polis.

Rechtsbijstandverzekering Oterleek
De polis rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. aankopen die niet geleverd zijn of conflict met verhuurder. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan allerlei modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woonconflicten (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf €26,60 tot wel €29,15 p/maand in juli 2024). De prijs wordt gebaseerd op de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Oterleek vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?