Woonverzekering Oldelamer Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €6,35 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de vergelijkingstool stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Oldelamer. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle bekende partijen zoals bijvoorbeeld DAK en InShared die schade door bijvoorbeeld vandalisme, brand, water, inbraak afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Oldelamer juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou bijv. storm, water, vandalisme, brand, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan schade aan muziekinstrumenten. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als pannen of Xbox? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Oldelamer? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Avéro Achmea en Verzekeruzelf.nl bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Nijhuizum verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-oldelamer


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Weststellingwerf? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn inbegrepen. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Veel van de hypotheken verplichten deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of omvallen van bomen. Dankzij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een defect strijkapparaat? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Oldelamer kan ook jou overkomen. De takjesmethode of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. Schade door diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen loopt middels de opstal, en ontvreemde eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine of Een defecte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van een kapotte wasmachine. Normaliter worden de kosten betaald via de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Bijvoorbeeld door beschadigde gevel. Vaak gaat het om schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoog eigen risico tot om en nabij de €430.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Oldelamer
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hierna bekijk je meer informatie. Verzeker direct jouw woning in Oldelamer zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Oldelamer

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Oldelamer completer maken met een paar praktische aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder lees jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Marken afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval aan te raden. Deze additionele modulebetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: een mooie spiegel en tablets worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze module dekt vrijwel alle type schades. Dus ook schades van eigen hand. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een fotocamera en sportuitrusting. Let op oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Oldelamer

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en persoonlijk letsel. Denk dan aan een deuk in de auto of kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.000.000 tot wel €2.850.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €2,80 (per maand). Check ook nowGo afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Oldelamer
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan geschil met school van de kinderen & bouw- en verbouwgeschillen. Dan is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit allerlei opties.

 • Consument (bijv. conflict met bedrijven)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf circa €25,60 tot en met €26,95 p/maand in juni 2024). Het bedrag hangt af van de modules, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Oldelamer afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?