Woonverzekering Waskemeer Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,70 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Via deze website stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Waskemeer. De woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle populaire partijen waaronder EAG Assuradeuren en nowGo die schade door o.a. storm, water, vandalisme, brand vergoeden.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Waskemeer juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld brand, diefstal, storm, water, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. schade aan muziekinstrumenten. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als vloerbedekking en kampeeruitrusting? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Waskemeer? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. In de regel doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Generali + Independer zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Voerendaal verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-waskemeer


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Ooststellingwerf? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn afgedekt. Daardoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Veel van de hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij schadeposten als schade door wateroverlast en vandalisme. Meer zekerheid? Met een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of een defect strijkapparaat? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Brandschade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Waskemeer kan ook jou overkomen. Insluipen of de babbeltruc, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade n.a.v. inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan de woningloopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Extreme regenval of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Een mogelijke schadepost is kapotte apparatuur. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Download de condities van de polis en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Je kunt denken aan scheuren in de muur. Doorgaans gaat het om schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoger eigen risico die oploopt tot €295.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Waskemeer
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hieronder bekijk je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw huis in Waskemeer zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Waskemeer

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Waskemeer nog persoonlijker maken met verschillende belangrijke aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand spot jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Suawoude afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze unieke moduleis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: zaken als een aquarium of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan filmapparatuur & kleding. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls hebben jullie al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Waskemeer

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur & ambulancevervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.500.000 tot zo’n €3.750.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €2,65 per maand. Bekijk ook SNS afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Waskemeer
De polis rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij bij ontslag & verhalen van schade. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan grofweg 4 modules.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (vanaf €31,75 tot wel €33,15 per maand in juli 2024). De prijs komt tot stand door de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Waskemeer vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?