Woonverzekering Odoornerveen Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €6,65 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Met behulp van onze vergelijker achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Odoornerveen. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle grote maatschappijen als ASR Verzekeringen en InShared die schade door o.a. brand, storm, vandalisme, inbraak afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Odoornerveen mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, diefstal, storm, water. Dit kan bijv. gaan om schade aan elektrische apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als gordijnen en scheerapparaat? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Odoornerveen? Start à la minute’de vergelijkingstool. Meestal doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket vind je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Aegon en InShared faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Nieuwolda verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-odoornerveen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Borger-Odoorn? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als storm vanaf windkracht 7 of plundering. In het geval van een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Binnen roken of spelen met vuur? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade van roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Odoornerveen kan ook jou overkomen. Insluipen of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt ten gevolge van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken gaat via de opstal, en afgenomen eigendommen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak en gesprongen leidingen. Typische schade is behang dat vervangen moet worden. Normaliter wordt deze schade gedekt middels de inboedel- of opstalverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Incidenteel ondergaan wij een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Je kunt denken aan scheuren in het metselwerk. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot wel €365.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Odoornerveen
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Op deze pagina stuit je op een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw huis in Odoornerveen zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Odoornerveen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Odoornerveen uitbreiden met verschillende interessante aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna spot jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Maastricht afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen aan te raden. Deze unieke modulestaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: een mooie spiegel en iPhones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). Het betreft hier eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een spiegelreflexcamera & drumstel. Waak voor oververzekering: mogelijk heb je al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Odoornerveen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en schade aan personen. Onder andere een gebroken ruit en ook smartengeld. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €950.000 tot €4.750.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,10 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Centraal Beheer afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Odoornerveen
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict over arbeidsvoorwaarden & geschil met een verzekeraar. Daarbij is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan verschillende opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomensconflicten (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf zo’n €28,35 tot wel €28,10 per maand in mei 2024). Het bedrag komt tot stand door de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Odoornerveen online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering