Woonverzekering Nieuwolda Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €8,10 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Via de vergelijkingstool tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Nieuwolda. Zo’n woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle landelijke partijen als ABN AMRO en Interpolis die schade door bijvoorbeeld bliksem, brand, inbraak, storm dekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuwolda mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door o.a. diefstal, water, inbraak, vandalisme, brand. Je kunt dan denken aan schade aan elektrische apparatuur. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als fornuis en bank? Er zijn in de basis een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Nieuwolda? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Huis In Eén Verzekeringen + Interpolis verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Muntendam verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-nieuwolda


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Oldambt? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn inclusief. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als waterschade en roet. Bij een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een defect strijkapparaat? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Schade van jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Nieuwolda kan ook jou overkomen. Gaatjes boren of hengelen, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine / Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van een kapotte vloer. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zelden ondervinden we een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Denk maar aan gesneuvelde ruiten. Vaak resulteert het in schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico oplopend tot €305.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuwolda
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hier ontdek je meer informatie. Verzeker meteen jouw onderkomen in Nieuwolda eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuwolda

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Nieuwolda complementeren met enkele nuttige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop lees jij handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Lies afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze unieke modulestaat garant in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: aquaria, spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Lees je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Het gaat hier om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een laptop of een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs hebben jullie al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nieuwolda

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een gebroken ruit en het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen van €1.050.000 tot wel €4.900.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,80 per maand. Bekijk ook Inboedelverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Nieuwolda
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Denk aan conflict met een webshop of verhalen van schade. Hierbij is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (vanaf circa €25,55 tot wel €28,35 per maand in mei 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Nieuwolda afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?