Woonverzekering Burdaard Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,50 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Via de verzekeringsvergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Burdaard. Een woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle grote bedrijven zoals Centraal Beheer en Nationale Nederlanden die schade veroorzaakt door bliksem, inbraak, storm, water vergoeden.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Burdaard juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou o.a. inbraak, diefstal, vandalisme, water, storm. Denk bijvoorbeeld aan een defecte laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals game consoles of barbecue? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Burdaard? Start meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Bruns ten Brink en Verzekeruzelf.nl hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Borculo verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-burdaard


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Ferwerderadiel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Veel van de hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als storm en schade door regen. Via een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

In huis roken of een kapotte koelkast? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Schade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Burdaard is altijd een risico. De gaatjesboormethode of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis handel je af met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Extreme regenval en Een lekkende vaatwasser. Typische schade is een kapotte vloer. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de condities van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Sporadisch ondergaan wij een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Denk maar aan een kapot zonnescherm. Veelal resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico die oploopt tot €390.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Burdaard
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hierna tref je enkele handige tips. Verzeker jouw de woning in Burdaard zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Burdaard

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Burdaard nog persoonlijker maken met enkele nuttige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop doorzoek jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Anderen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze additionele zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: spiegels, aquaria of iPads worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Lees het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een spelcomputer & een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: misschien beschik je al over een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Burdaard

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: vlekken op kleding en ook kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen vergoeden bedragen variërend van €900.000 tot wel €3.700.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,85 per maand. Bekijk ook Europeesche afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Burdaard
De module rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met werkgever of geschillen over een motorrijtuig. Dan wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden een aantal verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Inkomensconflicten (bijv. bijstandsuitkering)
 • Module Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf €28,45 t/m €24,70 p/maand in juli 2024). Deze prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Burdaard op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering