Woonverzekering Leidschendam Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €6,95 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze website ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Leidschendam. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle populaire maatschappijen zoals bijvoorbeeld Centraal Beheer en Zelf die schade als gevolg van vandalisme, brand, inbraak, water dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Leidschendam april 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door water, storm, vandalisme, brand, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een stukke televisie. Met inboedel bedoelen we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als oven en jacks? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Leidschendam? Start meteen met meteen onze vergelijker! In veel gevallen doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Aanbieders als DAK of Turien en Co bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Kornwerderzand verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-leidschendam


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Leidschendam-Voorburg? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn inbegrepen. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als storm vanaf windkracht 7 en diefstal. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een schoorsteenbrand? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Leidschendam kan ook jou gebeuren. De afbreekmethode of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis handel je af middels de opstal, en gestolen kostbaarheden regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan de dakgoot / Een lekkende vaatwasser. Typische schade is een onbruikbare vriezer. In veel gevallen worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Af en toe ondergaan wij een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door kapotte dakpannen. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico oplopend tot €590.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Leidschendam
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hier stuit je op een aantal stappen. Verzeker meteen jouw huis in Leidschendam probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Leidschendam

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Leidschendam completer maken met diverse nuttige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref jij handige info (of bekijk woonverzekering Hoensbroek afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze mogelijke zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: zaken als een aquarium of iPhones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Wel wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een smartphone laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een filmcamera of jouw golfspullen. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Leidschendam

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een barst in het scherm of het eigen risico van de andere partij. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf €1.250.000 tot wel €2.700.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,05 p/maand. Ga verder naar Aegon dekking.

Rechtsbijstandverzekering Leidschendam
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict met een webshop & conflict over wonen. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden een aantal verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €24,85 oplopend tot €32,85 per maand in april 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Leidschendam op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?