Woonverzekering Hoensbroek Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €4,05 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering voor jouw huis in Hoensbroek. Jouw woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle grote aanbieders als bijv. BLG wonen en ING die schade zoals brand, bliksem, water, vandalisme dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Hoensbroek mei 2024

Middels de inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld inbraak, storm, water, diefstal, vandalisme. Je kunt dan denken aan kapotte meubels. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als spelcomputers en geyser/boiler? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Hoensbroek? Start vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten nemen een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket tref je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als ANWB + Reaal bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Heikant verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-hoensbroek


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Heerlen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als stormschade en roet. Dankzij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of een vuile afzuigkap? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Hoensbroek kan iedereen gebeuren. Flipperen of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningwordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen eigendommen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare vriezer. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd middels de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Je kunt denken aan een kapotte regengoot. Meestal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot wel €260.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Hoensbroek
Gemakkelijk een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Onderstaand ontdek je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw onderkomen in Hoensbroek probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die matchen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Hoensbroek

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Hoensbroek nog persoonlijker maken met een paar interessante aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Geelbroek afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze extra verzekering staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een laptop laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). We spreken hier van bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer of een gehoorapparaat. Waak voor oververzekering: mogelijk hebben jullie al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Hoensbroek

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en letselschade. Onder andere een barst in het scherm of smartengeld. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen bieden een dekking van €1.350.000 tot €2.800.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,35 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: REAAL Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Hoensbroek
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan sociale wetgeving en conflict over verzekering. In dat geval kan het prettig zijn dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan meerdere pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woonconflicten (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De premies fluctueren behoorlijk (startend vanaf €31,95 tot €31,80 per maand in mei 2024). De prijs hangt af van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Hoensbroek online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?