Woonverzekering Heikant Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €7,95 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering voor bewoners van Heikant. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle grote bedrijven als DAK en Turien en Co die schade door bijvoorbeeld storm, water, bliksem, inbraak dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Heikant april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door bijv. inbraak, water, diefstal, storm, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte koelkast. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als uurwerken en dressoir? We onderscheiden een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Heikant? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Generali + Lancyr bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Hallum verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-heikant


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Hulst? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als tuinhuisje zijn gedekt. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Veel hypotheken verplichten deze polis. Via een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als blikseminslag en brandblussing. In het geval van een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een kapotte koelkast? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. roetschade. Brandschade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Heikant kan iedereen gebeuren. Gaatjes boren of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt naar aanleiding van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis loopt d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Veel neerslag of Een defecte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn vochtplekken op de buur. In de regel wordt dit afgedekt via de opstal/inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Bijvoorbeeld door een kapotte goot. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico oplopend tot €260.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Heikant
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Onderstaand bekijk je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Heikant eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Heikant

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Heikant aanvullen met meerdere nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna spot je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Erlecom afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze extra polis staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Tip: zaken als een aquarium of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zeeland). We spreken hier van bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat en sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb jij ook een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Heikant

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een vlek op een meubel & medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen staan jou bij van €900.000 tot ruim €3.950.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €4,05 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: DAK pakket.

Rechtsbijstandverzekering Heikant
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. ontslag en ingevorderd rijbewijs. Hierbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (denk aan verkeersongeluk)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf zo’n €27,90 t/m €24,20 p/maand in april 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de modules, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Heikant afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?