Woonverzekering Hollum Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,85 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Via onze vergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Hollum. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle landelijke partijen zoals bijvoorbeeld Bovag en Verzekeruzelf.nl die schade als gevolg van storm, inbraak, vandalisme, brand dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hollum april 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere vandalisme, storm, diefstal, inbraak, brand. Je kunt dan denken aan schade aan keukenapparatuur. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als kookboeken of schrijfmachine? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Hollum? Open direct de vergelijkingstool. In de regel doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als FBTO en InShared bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Heino verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hollum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Ameland? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn inbegrepen. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door brand en rook. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Hollum kan zomaar gebeuren. De Flippermethode of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade door een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan de woningregel je met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag en Een defecte vaatwasmachine. Typische schade is laminaat dat moet worden vervangen. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Bijvoorbeeld door losse dakpannen. In veel gevallen betreft het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €350.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Hollum
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Op deze pagina tref je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw onderkomen in Hollum zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Hollum

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Hollum completer maken met extra interessante aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop check jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Geesbrug afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan geen gek idee. Deze additionele polis betaalt uit bij gebroken glas. Let op: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een erfstuk laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur en gitaar. Waak voor oververzekering: wellicht beschik je al over een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hollum

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan spullen en letselschade. Je kunt denken aan een kapotte laptop en therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen vanaf €900.000 tot €3.850.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €2,50 (betaling per maand). Wellicht interessant: Zelf polis.

Rechtsbijstandverzekering Hollum
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld studiefinanciering of conflict met een automobilist. In dat geval kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit enkele varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomensconflicten (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies per maand schommelen nogal (startend vanaf €33,90 oplopend tot €31,10 per maand in april 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de modules, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Hollum op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?