Woonverzekering Heino Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €5,60 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Dankzij deze pagina tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Heino. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle grote aanbieders als bijv. Bovag en Nationale Nederlanden die schade door o.a. inbraak, storm, brand, bliksem verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Heino juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door bijv. diefstal, vandalisme, storm, brand, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan meubels. De definitie van inboedel is alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als magnetron of huisdieren? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Heino? Start meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders kiezen voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals ASR Verzekeringen en Lancyr verkopen eigen pakket verzekeringen. Check ook: Hantumeruitburen verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-heino


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Raalte? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn inbegrepen. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Veel hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als schade door wateroverlast en diefstal. Meer zekerheid? Met een allrisk polis heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een omgevallen lamp? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Heino kan ook bij jou thuis gebeuren. De Roemeense methode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade n.a.v. diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning loopt met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot en Een defecte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van een onbruikbare droger. Normaliter worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de voorwaarden van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Maar zelden ondergaan wij een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. missende dakpannen. Doorgaans betreft het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoger eigen risico tot wel €575.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Heino
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Op deze pagina vind je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw huis in Heino moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Heino

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Heino uitbreiden met extra belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop tref jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Escharen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval het overwegen waard. Deze unieke zekerheid betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: een mooie spiegel en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Overijssel). Voorbeelden hiervan zijn spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een e-reader + een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: dikwijls hebben jullie al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Heino

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: vlekken op kleding en therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan jou bij beginnend bij €900.000 tot zo’n €4.150.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,20 per maand. Bekijk ook FBTO pakket.

Rechtsbijstandverzekering Heino
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict met een reisbureau en conflict met de buren. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomensconflicten (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf zo’n €27,25 t/m €37,30 per maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Heino afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering