Woonverzekering Leermens Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,30 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Via de verzekeringsvergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Leermens. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle landelijke aanbieders als Europeesche en Reaal die schade als gevolg van vandalisme, inbraak, water, brand vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Leermens april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. vandalisme, inbraak, water, storm, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een stukke TV. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als uurwerken en linnen- en beddengoed? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Leermens? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. Meer en meer doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als BLG wonen en ING werken met deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Koningslust verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-leermens


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Loppersum? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een volière zijn inclusief. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door brand of omvallen van bomen. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of vlam in de pan? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Schade van spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Leermens kan zomaar gebeuren. De gaatjesboormethode of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. Schade vanwege diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woninghandel je af via de opstalverzekering, en gestolen spullen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige regenval of het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is laminaat dat moet worden vervangen. In veel gevallen wordt deze schade gedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Open de voorwaarden van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door beschadigde gevel. Meestal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoger eigen risico die oploopt tot €295.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Leermens
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hieronder tref je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw onderkomen in Leermens zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Leermens

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Leermens completer maken met extra belangrijke aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna bekijk je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Hitzum afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen aan te raden. Deze additionele dekkingstaat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: zaken als een aquarium of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Check in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module is er voor een breed scale aan schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon + gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls bezit jij al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Leermens

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: vlekken op kleding en ook het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.000.000 tot zo’n €3.550.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €2,75 p/maand. Ga verder naar Unigarant polis.

Rechtsbijstandverzekering Leermens
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict over adoptie en geschillen over een motorrijtuig. Dan kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met werkgever)
 • Wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeersconflicten (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies per maand verschillen enorm (vanaf circa €35,65 tot wel €35,40 p/maand in april 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Leermens op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?