Woonverzekering Nieuwersluis Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €8,45 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering voor inwoners van Nieuwersluis. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle bekende partijen zoals bijvoorbeeld Allianz en Lancyr die schade veroorzaakt door vandalisme, brand, storm, inbraak dekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuwersluis april 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijv. storm, water, inbraak, brand, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan de keuken. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als horloges en Xbox? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Nieuwersluis? Open vandaag nog de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket vind je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Huis In Eén Verzekeringen en SNS hanteren eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Moorveld verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nieuwersluis


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Stichtse Vecht? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn inbegrepen. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Bekende hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door waterschade en schroeischade. Bij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of vlam in de pan? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Nieuwersluis is altijd een risico. Openwrikken of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade door diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis gaat via de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag of Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn defecte apparatuur. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een gescheurde muur. Veelal is het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €515.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuwersluis
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Onderstaand bekijk je enkele handige tips. Verzeker direct het huis in Nieuwersluis moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuwersluis

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Nieuwersluis nog persoonlijker maken met extra belangrijke aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand spot je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Lichtaard afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze additionele modulestaat garant in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: spiegels, aquaria of smartphones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Utrecht). We spreken hier van spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een laptop of een rollator. Waak voor oververzekering: mogelijk beschik je al over een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Nieuwersluis

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een onbruikbare bank en ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.000.000 oplopend tot €4.850.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,20 (betaling per maand). Wellicht interessant: SNS dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuwersluis
De module rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Denk aan salarisaanpassing en erfafscheidingen e.d.. Hierbij is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan verschillende opties.

 • Consument (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €37,90 tot en met €26,10 per maand in april 2024). Het bedrag komt tot stand door de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Nieuwersluis op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering