Woonverzekering Moorveld Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,25 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van onze vergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Moorveld. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle populaire verzekeraars zoals bijvoorbeeld FBTO en Polis Direct die schade door bijvoorbeeld water, bliksem, vandalisme, brand vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Moorveld mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is o.a. vandalisme, diefstal, storm, water, brand. Dit kan bijv. gaan om een kapotte televisie. Met inboedel bedoelen we alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals computers of weegschaal? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Moorveld? Open à la minute’onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In een verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als De Goudse en Lancyr verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Mechelen verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-moorveld


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Meerssen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn afgedekt. Hierdoor wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als blikseminslag en omvallen van bomen. In het geval van een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een defect strijkapparaat? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Moorveld kan zomaar gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade ten gevolge van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning gaat via de opstal, en ontvreemde spullen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Veel neerslag en een lek waterbed. Een mogelijke schadepost is een kapotte vriezer. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Maar zelden hebben we in Nederland een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door beschadigde gevel. Meestal is het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €485.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Moorveld
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Onderstaand vind je bruikbare info. Verzeker direct het huis in Moorveld moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor monumentaal pand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Moorveld

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Moorveld aanvullen met diverse belangrijke aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder lees je nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Laag Zuthem afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is dan aan te raden. Deze mogelijke moduleverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). Het betreft hier spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer of gitaar. Let op oververzekering: misschien heb jij ook een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Moorveld

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Onder andere een gebroken ruit en ook kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen beginnend bij €950.000 tot zo’n €4.650.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €2,65 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: De Goudse polis.

Rechtsbijstandverzekering Moorveld
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan geschil met school van de kinderen & conflict bij het bouwen van een huis. Hierbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan meerdere varianten.

 • Consumenten-module(bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bij ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De premies schommelen enorm (beginnend bij €32,65 tot €25,30 per maand in mei 2024). De premie hangt af van de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Moorveld voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering