Woonverzekering Laag Zuthem Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €8,85 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Aan de hand van deze website tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Laag Zuthem. De woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle bekende maatschappijen als ANWB en Lancyr die schade veroorzaakt door vandalisme, bliksem, inbraak, brand afdekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Laag Zuthem juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou bijv. inbraak, diefstal, brand, water, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een stukke TV. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals vazen en geyser/boiler? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Laag Zuthem? Start meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket tref je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als ANWB en Nederlanden van Nu werken met deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Kerkwijk verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-laag-zuthem


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Raalte? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn afgedekt. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. De meeste hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als stormschade en diefstal. In het geval van een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of brand in de schoorsteen? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Laag Zuthem kan ook bij jou thuis gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of sloten hacken, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade vanwege inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw woning gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine / gesprongen leidingen. Je kunt last krijgen van hemelwater schade. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed via de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Je kunt denken aan kapotte ruiten. Vaak gaat het om schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot circa €550.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Laag Zuthem
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina ontdek je enkele handige tips. Verzeker jouw de woning in Laag Zuthem gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Laag Zuthem

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Laag Zuthem aanvullen met additionele interessante aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder spot je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Hensbroek afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan de moeite. Deze nieuwe zekerheid staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: een mooie spiegel en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera & drumstel. Let op oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Laag Zuthem

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schades van producten en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet of geneesmiddelen. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan jou bij van €1.500.000 tot €2.550.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,80 (betaling per maand). Wellicht interessant: ANWB polis.

Rechtsbijstandverzekering Laag Zuthem
Het product rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. een webshop die niet levert en verkeersongeluk. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit meerdere opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies schommelen enorm (startend vanaf €27,75 tot en met €28,05 per maand in juli 2024). De prijs hangt af van de modules, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Laag Zuthem online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering