Woonverzekering Babyloniënbroek Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €3,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze pagina achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Babyloniënbroek. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke partijen zoals bijvoorbeeld ANWB en Nationale Nederlanden die schade veroorzaakt door inbraak, bliksem, storm, brand verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Babyloniënbroek mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door o.a. inbraak, vandalisme, diefstal, brand, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een beschadigde vloer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als afwasmachine of haarföhn? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Babyloniënbroek? Begin direct met direct de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders kiezen voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket vind je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Generali en Lancyr zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Alphen verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-babylonienbroek


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Aalburg? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn afgedekt. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door hagelschade of poging tot inbraak. Bij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een smerige schoorsteen? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Babyloniënbroek kan ook jou overkomen. Insluipen of sloten hacken, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade n.a.v. diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken regel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt dan denken aan schade als kapotte apparatuur. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Je kunt denken aan kapotte dakpannen. In veel gevallen gaat het om schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoger eigen risico tot om en nabij de €380.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Babyloniënbroek
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hierna bekijk je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog de woning in Babyloniënbroek moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die rijmen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Babyloniënbroek

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Babyloniënbroek uitbreiden met meerdere nuttige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder bekijk je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Witharen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezede moeite. Deze additionele dekkingstaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: aquaria, spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een fotocamera + een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs hebben jullie al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Babyloniënbroek

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan personen. Onder andere een deuk in de auto en kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een dekking van €1.550.000 tot €4.950.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,90 per maand. Bekijk ook Centraal Beheer pakket.

Rechtsbijstandverzekering Babyloniënbroek
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict met een ziekenhuis & conflict met de buren. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit enkele pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (denk aan conflict met een autodealer)

De premies zijn zeer wisselend (startend vanaf €31,45 t/m €34,25 p/maand in mei 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Babyloniënbroek voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?