Woonverzekering Santpoort Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €5,20 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Dankzij de verzekeringsvergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Santpoort. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle landelijke verzekeraars als bijv. EAG Assuradeuren en Univé die schade als gevolg van bliksem, brand, storm, inbraak verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Santpoort juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door onder andere storm, vandalisme, inbraak, brand, diefstal. Dit kan bijv. gaan om schade aan elektrische apparatuur. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als kleden of autoped? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Santpoort? Open meteen de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket vind je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel is dit alles te combineren met autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Allsecur of SNS zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Rien verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-santpoort


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Velsen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn inclusief. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door storm en schroeischade. Bij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Binnen roken of spelen met vuur? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Santpoort is niet leuk, maar kan gebeuren. Insluipen of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade naar aanleiding van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan de woningloopt via de opstal, en gestolen spullen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een hoosbui of Een defecte vaatwasmachine. Typische schade is een kapotte vriezer. Meestal worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Denk maar aan een kapot zonnescherm. Meestal gaat het om schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €320.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Santpoort
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Op deze pagina tref je bruikbare info. Verzeker meteen het huis in Santpoort zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die passen bij jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Santpoort

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Santpoort nog persoonlijker maken met meerdere praktische aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder lees je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Oosternijkerk afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezeaan te raden. Deze mogelijke zekerheid betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan filmapparatuur + een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb jij ook een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Santpoort

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft materiële schade en schade aan het lichaam. Onder andere een vlek op een meubel of kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen vergoeden bedragen van €1.450.000 tot wel €3.100.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,15 per maand. Bekijk ook Nationale Nederlanden pakket.

Rechtsbijstandverzekering Santpoort
De rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Denk aan als je werkgever failliet gaat en conflict over wonen. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Module werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woonconflicten (bijv. conflict over wonen)
 • Module verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (beginnend bij €28,50 tot €27,90 per maand in juli 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het type verzekering, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Santpoort voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering