Woonverzekering Bergschenhoek Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,10 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Via de verzekeringsvergelijker achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Bergschenhoek. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle grote bedrijven waaronder Avéro Achmea en OHRA die schade veroorzaakt door inbraak, bliksem, storm, water (grotendeels) verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Bergschenhoek juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is o.a. brand, inbraak, diefstal, vandalisme, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte koelkast. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als magnetron en lingerie? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Bergschenhoek? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals DAK of Nederlanden van Nu faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Baflo verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-bergschenhoek


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Lansingerland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn inbegrepen. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door hagelschade en schroeischade. Via een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een omgevallen lamp? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Bergschenhoek is altijd een risico. Openwrikken of sloten hacken, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt n.a.v. inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan de woningloopt via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige sneeuwval / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Een mogelijke schadepost is een kapotte wasmachine. In de regel worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel- of opstalverzekering. Download de condities van de polis om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Maar zelden ondergaan wij een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Je kunt denken aan een kapotte regengoot. Vaak betreft het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoog eigen risico die oploopt tot €405.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Bergschenhoek
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hierna vind je bruikbare info. Verzeker jouw jouw huis in Bergschenhoek gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die passen bij jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Bergschenhoek

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Bergschenhoek completer maken met extra praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Zijdewind afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval de moeite. Deze nieuwe moduleis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: een mooie spiegel en iPhones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades. Dus ook schades van eigen hand. Uiteraard geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een smartphone laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een e-reader en een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs hebben jullie al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Bergschenhoek

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een kapotte telefoon + therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Polissen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.050.000 tot wel €4.950.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,15 (per maand). Check ook Unigarant polis.

Rechtsbijstandverzekering Bergschenhoek
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil met school van de kinderen & conflict over wonen. Daarbij kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan een aantal verschillende varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (denk aan verhalen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (vanaf circa €32,65 tot wel €30,95 per maand in juni 2024). De premie hangt af van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Bergschenhoek online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?