Woonverzekering Lichtaard Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €7,30 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Lichtaard. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle grote verzekeraars zoals bijvoorbeeld Allsecur en Klaverblad die schade als gevolg van storm, bliksem, water, brand vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Lichtaard april 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door o.a. storm, inbraak, vandalisme, diefstal, brand. Dit kan bijv. gaan om gestolen sieraden. Onder inboedel verstaan we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als muziekinstrumenten of jacks? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Lichtaard? Open à la minute’onze vergelijker! Vaak doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens kiezen voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals BLG wonen en Klaverblad hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Laag Zuthem verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-lichtaard


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Ferwerderadiel? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Veel van de hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door schade door storm of schroeischade. In het geval van een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of gaslekken? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Schade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Lichtaard is altijd een risico. De afbreekmethode of hengelen, er zijn allerlei opties. Schade door inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan jouw huis handel je af middels de opstal, en ontvreemde spullen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Extreme regenval of een kapotte leiding. Een mogelijke schadepost is een kapotte koelkast. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed via de opstal/inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we in Nederland een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Denk maar aan kapotte ruiten. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €260.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Lichtaard
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Onderstaand ontdek je meer informatie. Verzeker à la minute het huis in Lichtaard moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Lichtaard

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Lichtaard nog persoonlijker maken met extra interessante aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop check jij handige info (of bekijk woonverzekering Hoogenweg afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in dat geval vaak interessant. Deze mogelijke verzekering staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een mobiele telefoon en gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs beschik je al over een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Lichtaard

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur & geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag van €1.400.000 tot ruim €2.850.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,70 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Lancyr dekking.

Rechtsbijstandverzekering Lichtaard
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. een product dat je gekocht hebt en conflict met een autodealer. Hierbij is het belangrijk dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Module Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €27,20 tot €24,65 per maand in april 2024). De premie hangt af van de modules, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Lichtaard afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering