Woonverzekering Slootdorp Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €4,70 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze pagina tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Slootdorp. Jouw woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle grote bedrijven als bijv. ASR Verzekeringen en OHRA die schade door bijvoorbeeld bliksem, vandalisme, storm, water afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Slootdorp juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door o.a. inbraak, vandalisme, water, brand, storm. Denk bijvoorbeeld aan gestolen sieraden. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als levensmiddelen of iPad? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Slootdorp? Start meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket tref je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allsecur of Nederlanden van Nu hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Schinveld verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-slootdorp


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Hollands Kroon? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn gedekt. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als storm of vandalisme. In het geval van een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een smerige schoorsteen? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Schade van jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Slootdorp is altijd een risico. Insluipen of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning loopt met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine / bevroren leidingen. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare wasmachine. In de regel worden dergelijke kosten vergoed door de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms ondervinden we een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Denk maar aan ontbrekende dakpannen. Doorgaans resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoger eigen risico tot om en nabij de €290.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Slootdorp
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hier bekijk je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw huis in Slootdorp gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die matchen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Slootdorp

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Slootdorp completer maken met enkele praktische aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder vind jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Pernis afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze unieke modulebetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: zaken als een aquarium of iPads zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze module dekt vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon en viool. Je bent al gauw oververzekerd: misschien bezit jij al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Slootdorp

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: krassen op de auto en ook geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen staan jou bij variërend van €1.100.000 tot zo’n €2.950.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is beschikbaar vanaf €3,00 per maand. Bekijk ook Inboedelverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Slootdorp
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan arbeidsconflicten en geschil over de uitkering. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Module Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (startend vanaf €34,00 tot wel €37,70 per maand in juni 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de modules, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Slootdorp afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?