Woonverzekering Schinveld Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €9,15 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze website ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Schinveld. De woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle populaire bedrijven zoals Bovag en Nederlanden van Nu die schade zoals bliksem, vandalisme, brand, water vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Schinveld april 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is onder andere storm, inbraak, vandalisme, brand, water. Je moet dan denken aan bijv. een defecte koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op spullen als tv of kinderwagen? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Schinveld? Open à la minute’onze vergelijker! Vaak doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens nemen een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als ASR Verzekeringen + ING verkopen eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Rotterdam verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-schinveld


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Onderbanken? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schade als blikseminslag en smeltschade. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Brandschade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Schinveld is niet leuk, maar kan gebeuren. Flipperen of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. Jouw schade vanwege diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Extreme regenval of het stukvriezen van CV-buizen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare wasmachine. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Soms hebben we in Nederland een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot dak. In veel gevallen gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoger eigen risico tot om en nabij de €370.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Schinveld
Wil jij een woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hieronder ontdek je bruikbare info. Verzeker direct jouw huis in Schinveld gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Schinveld

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Tip: jij mag de woonverzekering in Schinveld complementeren met een aantal belangrijke aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand check je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Oterleek afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezevaak interessant. Deze extra verzekering betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Tip: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een mobiele telefoon + een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: misschien heb je al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Schinveld

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een vlek op een meubel & kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.100.000 tot €4.900.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,30 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: HEMA polis.

Rechtsbijstandverzekering Schinveld
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld als je werkgever failliet gaat & conflict met een schadehersteller. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf circa €36,85 tot en met €38,25 per maand in april 2024). De prijs hangt af van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Schinveld op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?