Woonverzekering Geffen Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,60 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Aan de hand van de vergelijkingstool ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Geffen. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle bekende verzekeraars als HEMA en REAAL Verzekeringen die schade door o.a. brand, bliksem, storm, inbraak verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Geffen april 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, water, brand, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een defecte TV. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als albums of sjaals? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Geffen? Start meteen met meteen onze vergelijker! Meer en meer werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket vind je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Europeesche en London Verzekeringen verkopen deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Etten verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-geffen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Maasdonk? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn gedekt. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Veel hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring en brandblussing. Bij een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of gaslekken? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Schade van jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Geffen kan ook jou gebeuren. De Bulgaarse methode of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade ten gevolge van een inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Storm en het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt last krijgen van een onbruikbare vriezer. Normaliter wordt dit afgedekt d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer ondervinden we een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn gesneuvelde ruiten. Doorgaans betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot wel €480.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Geffen
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Op deze pagina vind je bruikbare info. Verzeker meteen de woning in Geffen gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die aansluiten op jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Geffen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt de woonverzekering in Geffen uitbreiden met een aantal nuttige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop doorzoek jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Den Burg afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is dan aan te raden. Deze extra polis staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: zaken als een aquarium of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • U laat iets waardevols vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een smartphone en een rollator. Let op oververzekering: wellicht hebben jullie al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Geffen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Onder andere besmeurde meubels en ook kosten van een ziekenhuis. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.000.000 tot zo’n €3.400.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €2,85 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: REAAL Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Geffen
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. reorganisatie of afgenomen rijbewijs. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn een aantal verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Werk & Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. verhalen van schade)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf €24,35 tot en met €28,10 per maand in april 2024). De prijs hangt af van de gekozen dekking, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Geffen op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?