Woonverzekering Lutten Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €4,60 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Dankzij de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Lutten. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle erkende partijen als Bovag en London Verzekeringen die schade door o.a. vandalisme, bliksem, storm, inbraak vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Lutten april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door diefstal, brand, vandalisme, water, storm. Denk bijvoorbeeld aan contant geld en waardebonnen. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als fornuis en tablet? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Lutten? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. In de regel doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders nemen een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bovag en Turien en Co bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Lettelbert verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-lutten


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Hardenberg? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als blikseminslag en schade door regen. Dankzij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een defect strijkapparaat? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Lutten is altijd een risico. Insluipen of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade door diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw huis handel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Extreme regenval / een lek waterbed. Het gevolg kan zijn een kapotte vloer. Meestal wordt deze schade gedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door beschadigde gevel. Meestal resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoger eigen risico die oploopt tot €405.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Lutten
Direct een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hier tref je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw woning in Lutten zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die passen bij jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Lutten

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Lutten complementeren met diverse praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand bekijk je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering It Heidenskip afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze unieke verzekering staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: een mooie spiegel en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een tablet + een gehoorapparaat. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Lutten

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een kapotte tablet en ook kosten van een ziekenhuis. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag beginnend bij €900.000 oplopend tot €4.350.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,00 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Lancyr.

Rechtsbijstandverzekering Lutten
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. een product dat je gekocht hebt & conflict bij aankoop huis. In dat geval is het prettig dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden enkele pakketten.

 • Consument (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomensconflicten (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies per maand variëren significant (vanaf circa €27,55 tot €28,80 per maand in april 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Lutten voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?