Woonverzekering It Heidenskip Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €9,70 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Dankzij de vergelijkingstool achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in It Heidenskip. Zo’n woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle populaire maatschappijen zoals Avéro Achmea en SNS die schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, bliksem, storm verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in It Heidenskip juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld diefstal, storm, water, inbraak, brand. Je kunt dan denken aan een kapotte koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als televisie en warmtepomp? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering It Heidenskip? Start meteen met à la minute’onze vergelijker! Meer en meer werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als ANWB + Reaal werken met eigen pakket verzekeringen. Check ook: Hommerts verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-it-heidenskip


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Súdwest-Fryslân? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn gedekt. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door blikseminslag of schade door regen. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of keukenbrand? Brand kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Brandschade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in It Heidenskip is altijd een risico. Kerntrekken of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade naar aanleiding van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde zaken gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak of een kapot waterbed. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare wasmachine. Normaal gesproken wordt dit afgedekt door de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de condities van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zo nu en dan ondervinden we een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door een gescheurde muur. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoog eigen risico die oploopt tot €405.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in It Heidenskip
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand ontdek je een aantal stappen. Verzeker à la minute het huis in It Heidenskip moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld twee-onder-een-kapwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in It Heidenskip

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Tip: jij mag jouw woonverzekering in It Heidenskip complementeren met extra handige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna bekijk je handige details (of bezoek info over woonverzekering Grubbenvorst afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze nieuwe modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: aquaria, spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). We spreken hier van eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een spelcomputer en een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs bezit jij al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten It Heidenskip

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een vlek op een meubel en therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag van €1.550.000 tot wel €3.300.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,45 (per maand). Check ook FBTO.

Rechtsbijstandverzekering It Heidenskip
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld arbeidsconflicten & conflict met makelaar. Hierbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met het UWV)
 • Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeersconflicten (bijv. afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (beginnend bij €30,10 tot en met €34,70 per maand in juni 2024). Deze prijs hangt af van de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering It Heidenskip vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering