Woonverzekering Barger-Compascuum Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €5,40 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Via deze website vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Barger-Compascuum. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire aanbieders als bijv. Aon Direct en ING die schade door bijvoorbeeld water, inbraak, vandalisme, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Barger-Compascuum juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door bijv. brand, storm, vandalisme, water, diefstal. Je kunt dan denken aan een defecte televisie. De definitie van inboedel is alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals radio en huisdieren? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Barger-Compascuum? Open meteen onze vergelijker! Meer en meer gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket tref je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Bruns ten Brink of Turien en Co zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Andijk verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-barger-compascuum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Emmen? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn inbegrepen. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Via een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door windstormen (vanaf windracht 7) en rook. In het geval van een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of spelen met vuur? Brand in huis kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Schade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Barger-Compascuum kan iedereen gebeuren. Openwrikken of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade vanwege inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woningwordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde zaken gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een hoosbui of een lekkende kraan. Het gevolg kan zijn een kapotte droger. Doorgaans wordt deze schade gedekt via de opstal/inboedelverzekering. Check jouw condities van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Maar zelden ondervinden we een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn schade aan het dak. In veel gevallen gaat het om schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €565.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Barger-Compascuum
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Op deze pagina tref je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog het huis in Barger-Compascuum gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn hoekwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle polissen die aansluiten op jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Barger-Compascuum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Barger-Compascuum complementeren met enkele belangrijke aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand bekijk je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Wormer afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze unieke zekerheid betaalt uit bij gebroken glas. Let op: zaken als een aquarium of tablets worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een tablet + viool. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk bezit jij al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Barger-Compascuum

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen + ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.000.000 tot €3.550.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,85 (per maand). Check ook OHRA pakket.

Rechtsbijstandverzekering Barger-Compascuum
De rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. studiefinanciering & conflict over verzekering. Dan wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Module werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies per maand schommelen nogal (vanaf zo’n €24,65 tot wel €37,00 p/maand in juli 2024). Deze prijs komt tot stand door de modules, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Barger-Compascuum vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?